Prøv vores lækre græskarvafler med Facon – en dejlig balance mellem det søde og salte! Den røgede og let salte smag fra Facon kombineret med græskar og de søde tern af frugtrulle skaber en unik smagsoplevelse. Perfekt til dig, der ønsker at forkæle smagsløgene med noget nyt og spændende! Vaflerne er nemme at lave og er perfekte til både morgenmad, frokost eller en let snack. Du kan fx toppe dem med græsk yoghurt og sprøde græskarkerner for ekstra mums-faktor! 😉

GRÆSKARVAFLER M. FACON & FRUGTRULLE

50 g. Hanegal Facon
50 g. Castus Økologisk Frugtrulle (skåret i tern)
1 stk. Hokkaido græskar (lille)
2 dl. Plantedrik F.eks. havre
100 g. Havregryn el. mel
1 tsk. Bagepulver
Salt
Olie el. smør
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Skær skrællen af græskarret og skær det i små tern. Kom dem i en gryde med vand og salt og lad dem koge i ca. 10-15 minutter til de er bløde. Hæld vandet fra og lad dem afkøle.
2
Kom græskarternene i en blender eller minihakker og blend dem til en blød og glat mos. Kom den i en skål/bøtte og stil den til side.
3
Tilføj 300g af græskarmosen, havregryn, plantedrik, bagepulver og ca. ½ tsk. salt til en minihakker/blender og blend det godt sammen til en vaffeldej.
4
Rør Facon og de små tern af frugtrulle i vaffeldejen.
5
Smør vaffeljernet med lidt fedtstof og bag vaflerne i nogle minutter til de er gyldne.
6
Server vaflerne med din foretrukne topping, fx græsk yoghurt og ristede græskarkerner eller tag dem med i madpakken 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGESALAT M. FACON

Filodejstærte m. Facon & spinat

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME