Har du prøvet vores lækre økologiske kyllingewienerpølser? 😍 En dejlig let krydret wienerpølse velegnet til hele familien og perfekt til både grillen og panden! 🔥 Hvis du er blevet træt af ketchup til dine pølser, kan vi kan anbefale disse 2 dips lavet på hytteost. Den ene fuld af smag med soltørrede tomater og den anden med masser af urter og dejlig frisk 👌 Begge to et lækkert match til kyllingepølserne 😋

Urtedip & dip m. soltørrede tomater til Kyllingewienerpølser

1 pk. Hanegal kyllingewienerpølser

Dip med soltørrede tomater

200 g. Hytteost
100 g. Soltørrede tomater
0.5 stk. Citron (saft heraf)
1 tsk. Chiliflager
0.5 tsk. Røget paprika
Salt og peber
Koldt vand

Urtedip

200 g. Hytteost
1 spsk. Dijon sennep
1 bundt. Persille
1 bundt. Dild
1 hf. Basilikum
1 fed. Hvidløg
Citronsaft
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Dip med soltørrede tomater
1
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dip. Tilføj koldt vand og evt. lidt olie fra de soltørrede tomater, til du opnår ønskede konsistens.
Uretdip
1
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dip. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Tips & forslag

#1
Disse dip er ikke kun gode til alle Hanegals lækre økologiske pølser, men også til kartofler eller pommes frites 🍟😋

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGEMUFFINS M. WIENERPØLSER

Mumie- & edderkoppepølsehorn

Svensk pølseret m. wienerpølser & græskar