Her en simpel og super lækker hverdagsret med orzo pasta, tomat og sprødstegt oksespegepølse 🍅 🙌 Hele retten tilberedes på panden og er derfor både nem og efterlader en minimal opvask. En dejlig mættende ret, for hele familien!🫶

Cremet tomat orzo m. sprødstegt oksespegepølse

200 g. Hanegal oksespegepølse
4 fed. Hvidløg
2 spsk. Tomatpuré
2 tsk. Chiliflager (kan undlades)
1 ds. Flåede tomater
4 dl. Orzo/risoni
3 dl. Grøntsagsboullion
3 spsk. Balsamicoglaze
2 dl. Kokosmælk
Parmesanost
Frisk basilikum
Salt og peber

Sådan gør du

1
Skær oksepegepølsen i små tern og steg det sprødt på en pande. Læg det derefter på et stykke køkkenrulle eller andet fedtsugende papir. Gem evt. overskydende fedtstof fra panden til næste step.
2
Sautér hvidløg på panden i 2 minutter. Tilføj 2 spsk. tomatpuré og lad det stege af i et par minutter. Tilsæt flåede tomater, chiliflager og peber.
3
Tilføj orzo og bland det godt rundt.
4
Tilsæt grøntsagsbouillon lidt efter lidt, under omrøring, til det tykner.
5
Tilsæt kokosmælk og lad det simre i ca. 10 minutter til det er blevet cremet og pastaen er færdigkogt. Rør rundt undervejs. Smag til med salt og peber.
6
Sérver med revet parmesanost, sprødstegt oksespegepølse og frisk basilikum 🤗

Tips & forslag

#1
Alle de lækre Hanegal spegepølser kan bruges til denne opskrift. Vælg din favorit og kør' med den 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

CREMET PASTA M. RICOTTA, CITRON & SPRØD PEBERSPEGEPØLSE

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE