Denne bagte pasta med sprød peberspegepølse, tomat og smeltet mozzarella smager som pizza og er mindst lige så nem at lave. Perfekt til både travle hverdage og hyggelige middage med familien 😍✨ Retten er klar på ingen tid og kan varieres efter det du bedst kan lide eller har liggende i køleskabet!

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

100 g. Hanegal Peberspegepølse
7.5 dl. Tomatpassata
2 spsk. Pesto
3 dl. Grøntsagsbouillon
2 tsk. Tørret oregano
2 tsk. Tørret timian
Salt og peber
1 tsk. Chiliflager (valgfrit)
400 g. Pasta (evt. fuldkorn)
100 g. Oliven (uden sten, halveret)
300 g. Svampe (skåret i skiver)
4 fed. Hvidløg (finthakket)
250 g. Cherrytomater (halveret)
2 kugle. Mozzarella (skåret i tynde skiver)
1 bundt. Frisk basilikum

Sådan gør du

1
Kog pastaen efter anvisning på pakken til de stadig har bid.
2
Rist svampene på en pande ved høj varme til væden er fordampet.
3
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
4
Kom alle ingredienserne i et ovnfastfad på nær mozzarella og peberspegepølse. Bland det hele godt rundt.
5
Fordel skiverne af mozzarella og peberspegepølse ovenpå.
6
Bag pastaen i ovnen i ca. 18 minutter eller til osten er smeltet og spegepølsen er sprød.
7
Top med hakket basilikum og servér. 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

PIZZASANDWICH M. MILD SPEGEPØLSE, BURRATA & SQUASH