Drømmer du om en hurtig og lækker frokost? Denne chopped sandwich med Hanegals økologiske hvidløgsspegepølse, grønne asparges og ricotta er både nem at lave og fuld af smag. Perfekt til en hurtig frokost eller en let aftensmad. Klar på kun 15 minutter. Prøv den i dag og forkæl dine smagsløg! 🌱.

Chopped sandwich m. hvidløgsspegepølse, grønne asparges & ricotta

100 g. Hanegal Hvidløgsspegepølse
1 stk. Baguette
1 bundt. Grønne asparges
4 spsk. Ricotta
1 stk. Citron (skallen heraf)
1 bundt. Purløg
0.5 bundt. Persille
50 g. Spirer (f.eks. radisespirer)
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Rens de grønne asparges og bræk de træede ender af. Steg dem herefter på en pande i ca. 2 minutter ved høj varme.
2
Lun brødet i ovnen eller rist det på en brødrister.
3
Læg de stegte asparges, hvidløgsspegepølse, ricotta, citronskal, krydderurter og salt og peber på et skærebræt og hak løs.
4
Flæk brødet og fordel fyldet samt radisespirer deri.
5
Skær det ud i ønskede antal sandwiches og servér.

Tips & forslag

#1
Brug din helt egen favorit spegepølse fra Hanegals sortiment og din sandwich vil garanteret altid blive top lækker! 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

Hytteostwrap m. mild spegepølse

Den spiselige larve

Kartoffelvafler m. Facon & creme fraiche dressing

Tortilliaruller m. leverpostej & blandet grønt