Vi har kæmpe optur over den klassiske ret "brændende kærlighed"! Her en grøn udgave, hvor vi udskiftet bacon med knasende sprødt Facon 😋 Forkæl dig selv, din familie eller ven/veninde med denne dejlige og nemme klassiker med et twist!

BRÆNDENDE KÆRLIGHED M. KARTOFFEL/PASTINAKMOS & FACON

Topping

2 pk. Hanegal Facon
3 stk. Løg
4 stk. Pastinakker
1 stk. Bolsjebede
Syltede rødbeder
Purløg

Kartoffel/pastinakmos

500 g. Bagekartofler
500 g. Pastinakker
2 spsk. Olivenolie
Kogevand
1 fed. Hvidløg
Salt og peber
Muskatnød
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Kartoffel/pastinakmos
1
Skræl og skær pastinakker og kartofler ud i mindre tern. Kog dem møre i usaltet vand.
2
Hælden vandet fra, men gem ca. 1 dl.
3
Tilsæt olivenolie til gryden og mos det hele godt. Tilsæt lidt af kogevandet til du rammer den ønskede konsistens.
4
Rør 1 fed presset hvidløg i mosen og smag til med salt, peber og evt. lidt muskatnød.
Topping
1
Skræl og skær pastinakkerne ud i tynde både og vend med olivenolie og salt.
2
Bag dem i ovnen ved 220 grader eller i airfryeren til de er gennembagte og gyldne.
3
Skær løgene ud i halve ringe.
4
Steg Facon i olie i nogle minutter på en pande og tag det derefter af.
5
Varm noget nyt fedtstof på panden og tilføj løg. Steg løgene til de er bløde og gyldne.
6
Kom derefter Facon tilbage på panden sammen med løgene i et par minutter.
7
Skær bolsjebeden og de syltede rødbeder ud i små tern.
8
Anret tallerkener med mos, Facon/løgblanding, bagte pastinakker, syltet rødbeder og bolsjebede og top med hakket purløg.

Andre opskrifter fra Hanegal

GRÆSKARSUPPE M. SPRØD HVIDLØGSSPEGEPØLSE

ÆGGESALAT M. FACON

RØDBEDERISOTTO M. SPRØD PEBERSPEGEPØLSE

Filodejstærte m. Facon & spinat