Kreativ Forkælelse 😄: Forkæl dig selv og dine nærmeste med disse sjove og kreative pølsehorn 🌭. Den salte kyllingehaps og den søde frugtrulle gør dem til en perfekte kombination, som kan gøre madpakken ekstra spændende. Med både kylling og frugt i samme bid, får du en sjov og nærende snack, som børnene vil elske 😍 Opskriften giver 7 stk.

2 i 1 PØLSEHORN M. KYLLINGEHAPS & FRUGTRULLE

3.5 stk. Hanegal Kyllingehaps
65 g. Castus økologisk frugtrulle
1 stk. Pizzadej
2 spsk. Sesamfrø
0.5 dl. Græskarkerner
3 spsk. Ketchup
3 spsk. Honning

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader (eller 180 grader varmluft).
2
Rul dejen ud og fordel sesamfrø og græskarkerner derpå. Brug en kagerulle til at presse dem godt ned i dejen.
3
Vend dejen om og smør ketchup langs dejens ene langside og honning langs den anden.
4
Skær dine kyllingehaps over på midten og læg dem ved siden af hinanden langs kanten ovenpå ketchuppen.
5
Skær frugtrullen ud til en lang tynd pølse og skær dem ud i 7 små pølser på størrelse med de halve kyllingehaps. Læg dem ved siden af hinanden langs kanten på den side med honning.
6
Skær dejen ud langs enden af hver pølse, så der bliver 7 stykker i alt. Rul pølserne og frugtrullepølserne ind mod midten til de mødes.
7
Placér pølsehornene på en bageplade med bagepapir med den flade side opad. Bag dem i ovnen i ca. 16 minutter eller til de er gyldne.
8
Servér dem med det samme eller frys dem ned til en anden dag 😉

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

MINION PIZZA M. PEPPERONI