Forkæl familien med en varm og smagfuld hverdagsret med wienerpølser og masser af grøntsager – den perfekte efterårsmad, der får både børn og voksne til at glæde sig til middagen! 🧑‍🍳 Hanegals økologiske wienerpølser er lavet på grisekød af højeste kvalitet og er mildt krydret med muskat og paprika – helt uden tilsætningsstoffer 🌱

PØLSE & GRØNTSAGSGRYDE M. WIENERPØLSER

400 g. Hanegal Wienerpølser
1 kg. Nye kartofler
1 stk. Løg (skåret i tynde både)
2 fed. Hvidløg (presset)
1 stk. Aubergine (skåret i tern)
1 stk. Squash (skåret i tern)
2 stk. Røde peberfrugter (skåret i tern)
3 spsk. Tomatpuré
1 tsk. Tørret timian
1 tsk. Tørret rosmarin
1 tsk. Paprika
1 tsk. Chiliflager
1 ds. Hakkede tomater
3 dl. Grøntsagsbouillion
Frisk timian
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er akkurat møre. Lad dem køle lidt af og skær dem ud i grove stykker.
2
Skær wienerpølserne i grove stykker og rist dem på en pande med høje kanter til de får farve.
3
Tilføj løg og hvidløg til panden og svits dem sammen med pølserne i nogle minutter.
4
Tilsæt aubergine, squash og peberfrugt og lad det svitse til det begynder at få farve. Tilføj de kogte kartofler.
5
Tilsæt tomatpuré, tørret timian, rosmarin, paprika, chiliflager, salt og peber. Vend det forsigtigt rundt.
6
Tilsæt hakkede tomater og grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 10-15 minutter.
7
Pynt med lidt frisk timian og servér 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

RODFRUGTFAD M. WIENERPØLSER & ÆG