Forkæl dig selv med vinterens svar på en hotdog! 🌭❄️ Økologiske wienerpølser, citronmarineret kål, sennepsmayo, æbletern og ristede løg – en smagfuld kombination klar på ingen tid. Perfekt til juleferien! ✨

VINTERHOTDOGS M. WIENERPØLSER, CITRONMARINERET KÅL & SENNEPSMAYO

4 stk. Hanegal Wienerpølser
4 stk. Hot dog brød
200 g. Kål (fintsnittet)
0.5 stk. Rødløg (i tynde skiver)
1 stk. Citron (saften heraf)
2 tsk. Honning
Lidt salt
0.5 stk. Æble (i små tern)
Ristede løg
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Kom kål og rødløg i en skål og vend det sammen med citronsaft, honning og salt. Stil det til side indtil servering.
2
Rist pølserne på en pande og lun hotdogbrødene.
3
Rør mayo og sennep sammen.
4
Smør hotdog brødene med sennepsmayo og fyld dem med wienerpølse, citronmarineret kål og rødløg, æbletern og ristede løg.

Andre opskrifter fra Hanegal

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

STICKY HASSELBACK KYLLINGEPØLSER

TABOULEH M. QUINOA & OKSEKRYDDERPØLSER