Skønne spinatvafler fyldt med en lækker og smagfuld “chopped salad” - Alt du skal gøre er at komme alle ingredienserne til salaten på et skærebræt og hakke løs!🔪🥒 Nemt, hurtigt og lækkert 🙌 I vores udgave af “chopped salad” har vi brugt vores velkrydret, skiveskåret oksespegepølse, der bidrager med masser af smag! Den er naturligvis økologisk, uden tilsætningsstoffer og lavet på kærlighed til gode råvarer🫶

Vafler m. chopped salat m. oksespegepølse

Chopped salat

40 g. Hanegal oksespegepølse i skiver
1 stk. Burrata
2 spsk. Soltørrede tomater
1 bundt. Rucola
1 bundt. Basilikum
2 tsk. Pesto
Balsamico glaze

Spinatvafler

125 g. Spinat
2 dl. Havregryn
3 Æg
1 dl. Mælk
1 spsk. Olivenolie
0.5 tsk. Bagepulver
Salt og peber

Ekstra

Cherrytomater i kvarte
Rucola
Frisk basilikum
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Blend alle ingredienserne sammen til spinatvaflerne.
2
Tænd for vaffeljernet, pensl med lidt olie og bag vaflerne.
3
Kom alle ingredienserne til din chopped salad på et skærebræt og hak det groft, men grundigt.
4
Kom salaten, samt cherrytomater og evt. lidt ekstra rucola og basilikum, mellem 2 vafler og servér.

Tips & forslag

#1
I en chopped salat kan du tilføje lige præcis de ingredienser, som du elsker allermest og hakke dem sammen til din helt egen lækre favorit salat.

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGESALAT M. FACON

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT

GRÆSKARVAFLER M. FACON & FRUGTRULLE

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME