Synes du også af og til en klassisk leverpostejsmad kan være en smule kedelig i madpakken? 🌯🥒 Her har vi smurt vores lækre og cremede leverpostej ud på en tortillapandekage med blandet salat, syltet agurk, sukkerærter og forårsløg! En nem måde at tage leverpostejen til nye højder og gøre madpakken lidt mere spændende, både visuelt og smagsmæssigt! Ud af opskriften får du ca. 24 stk. små ruller.

Tortilliaruller m. leverpostej & blandet grønt

1 stk. Hanegal leverpostej
4 stk. Tortillapandekager
2 hf. Blandet salat
4 stk. Store syltede drueagurker
1 bundt. Forårsløg
1 pk. Sukkerærter
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Smør leverpostej på din tortillapandekage.
2
Læg et lag salat på tværs på midten af din tortillapandekage med leverpostej.
3
Top salaten med flækkede sukkerærter, fintsnittede forårsløg og drueagurker i skiver.
4
Rul tortillapandekagen med fyld sammen og skær den i 6 skiver.
5
Servér eller pak ned i madpakken for en lækker overraskelse 😋

Tips & forslag

#1
For en plantebaseret version kan vi anbefale vores plantepostej, der er en lækker erstatning for den traditionelle 🌱

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGESALAT M. FACON

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT

GRÆSKARVAFLER M. FACON & FRUGTRULLE

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME