Giv din hverdagsmiddag et løft med denne smagfulde og farverige Tabouleh med quinoa og saftige oksekrydderpølser. På bare 30 minutter kan du trylle en frisk og mættende ret frem, hvor den klassiske libanesiske salat får et nordisk twist med Hanegal oksekrydderpølser. Perfekt til både hverdag og weekend, når du vil forkæle dine smagsløg med en kombination af friske urter, citron og fyldige smage. Klar på ingen tid – og nydt i godt selskab! 😃🥰

TABOULEH M. QUINOA & OKSEKRYDDERPØLSER

Ingredienser

300 g. Hanegal oksekrydderpølser fra Grillmix
2 dl. Quinoa
200 g. Cherrytomater
1 bundt. Persille
1 bundt. Mynte
2 stk. Forårsløg

Dressing

0.5 dl. Olivenolie
1 stk. Citron (saft og skal heraf)
1 fed. Hvidløg (presset)
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Skyl og kog derefter quinoaen som angivet på pakken.
2
Rør ingredienserne sammen til dressingen og vend den i den kogte quinoa i en skål.
3
Hak tomater, forårsløg og krydderurter fint og bland det i skålen med quinoa.
4
Steg eller grill oksekrydderpølserne og skær dem efterfølgende ud i mindre stykker.
5
Tilføj pølserne til salaten eller servér dem ved siden af 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE