En lækker klassiker for hele familien der er nem og hurtig at lave - og ikke mindst dejlig mættende!😋 Vi har her valgt at lave en version med hakkede tomater, samt hokkaido græskar og gulerødder der er i sæson lige nu. Du kan også sagtens smide dine kedelige grøntsagsrester i, så de ikke går til spilde 💚

Svensk pølseret m. wienerpølser & græskar

1 pk. Hanegal Wienerpølser
2 stk. Små løg finthakket
2 fed. Hvidløg (finthakket)
400 g. Hokkaido/butternutsquash (i små tern)
200 g. Gulerødder (i små tern)
300 g. Kartofler (fra glas el. kogte, skåret i mundrette stykker)
2 spsk. Paprika
2 spsk. Tomatpuré
1 ds. Hakkede tomater
3 dl. Mælk
1 spsk. Balsamicoglaze
Salt og peber

Sådan gør du

1
Klargør alle grøntsagerne.
2
Svits løg og hvidløg klare på en pande eller i en gryde.
3
Tilsæt derefter græskar og gulerødder og lad det stege i nogle minutter.
4
Tilføj wienerpølserne og sauter dem til de har fået lidt farve.
5
Tilsæt paprika og lad det riste af. Tilsæt derefter tomatpuré og vend det godt rundt.
6
Tilføj kartoflerne og vend dem forsigtigt rundt på panden.
7
Dernæst tilsættes de hakkede tomater og mælk/fløde. Smag til med balsamicoglaze, salt og peber. Rør det hele godt rundt og lad retten simre i ca. 10 minutter.
8
Servér med purløg på toppen 😋.

Tips & forslag

#1
Brug din egen Hanegal favoritpølse i opskriften.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

HASSELBACK KARTOFLER M. PEPPERONI