Sprøde fetaruller med oksespegepølse – en lille mundfuld fyldt med smag! 🧀🌶️ Kombinationen af cremet feta, krydret oksespegepølse og honning giver et skønt mix af salt og sødt - med et lille og varmende kick fra chilien 🔥 Perfekt som en nem snack eller appetizer du kan forkæle familien eller dine gæster med 🍯✨ Opskriften giver 7 stk.

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE

140 g. Hanegal skiveskåret oksespegepølse
7 stk. Tortillapandekager
300 g. Fetaost i blok
Chiliflager
Peber
Honning
1 stk. Æg - Sammenpisket
Sesamfrø
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Skær fetablokkene ud i 7 stænger på den lange led.
2
Læg 2 skiver oksespegepølse og en fetastang på hver tortillapandekage. Drys med chiliflager og peber og hæld lidt honning over. Rul tortillapandekagerne sammen om fyldet og pensl dem med æg. Top med sesamfrø.
3
Bag fetarullerne i en airfryer ved 180 grader i ca. 12-15 minutter til de er gyldne og sprøde.
4
Top de bagte fetaruller med lidt ekstra honning og chiliflager og servér 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP

Filodejstærte m. Facon & spinat