Boost din frokostpause med denne sprøde sandwich! 🥑🥪 Er du på udkig efter en hurtig, lækker og nærende frokost, der holder dig mæt og tilfreds hele dagen? Prøv vores sprøde sandwich med Hanegals oksespegepølse, avocadocreme og en spændende chilidressing! Klar på kun 15 minutter – perfekt til både madpakken og en hurtig frokostpause! Prøv opskriften her, og løft din frokost til nye højder!

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME

35 g. Hanegal skiveskåret oksespegepølse
2 skiver. Surdejsbrød
1 tsk. Chilipaste (fx gochujang)
1 tsk. Olivenolie
1 stk. Avocado
1 stk. Forårsløg (i tynde ringe)
1 hf. Frisk basilikum (friskhakket)
1 spsk. Citronsaft
Flødeost
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Mos avocado i en skål og rør forårsløg, basilikum, citronsaft, salt & peber i.
2
Rør chilipaste og olivenolie sammen og pensl det på 2 skiver brød. (Hvis du ikke er til chili, nøjes du bare med olivenolien 😉)
3
Vend brødskiverne om og smør med flødeost på begge skiver.
4
Tilføj avocadocreme og oksepegepølse og luk sandwichen, så siden med flødeost vender ind mod fyldet.
5
Kom sandwichen i airfryeren eller på en pande og vend den undervejs, så begge sider bliver sprøde.
6
Servér sandwichen med det samme eller tag den med på madpakken.

Andre opskrifter fra Hanegal

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER

FROKOSTBOWL MED FACON, ÆG & RØDBEDEHUMMUS

ÆGGESALAT M. FACON

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT