De her lækre soyaglaserede kyllingepølser smager skønt, er nemme og hurtige at lave og kan serveres på flere forskellige måder. Prøv fx at server dem med ris og frisk grønt eller på små spyd som en del af tapasbordet😋🙌 Vi har brugt vores økologiske Kyllingewienerpølser der er milde i smagen og velegnet til hele familien. Derudover er de som altid helt uden tilsætningsstoffer✔️🫶

Soyaglaserede kyllingewienerpølser

250 g. Hanegal kyllingewienerpølser
2 stk. Forårsløg i tyndeskiver
Sesamfrø
Frisk koriander

Marinade

1 spsk. Sesamolie
1.5 spsk. Honning
2 spsk. Soyasauce
1 spsk. Balsamicoeddike
2 tsk. Dijon sennep
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Rør ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
3
Skær kyllingepølserne i mundrette stykker og hæld dem i skålen med marinade. Bland det godt sammen og fordel pølserne ud på en bageplade.
4
Bag pølserne i ca. 15 minutter til de er blevet lækre og sticky. Vend pølserne når halvdelen af bagetiden er gået.
5
Drys de glaserede pølser med sesamfrø, forårsløg og frisk koriander og servér.

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGEMUFFINS M. WIENERPØLSER

Mumie- & edderkoppepølsehorn

Svensk pølseret m. wienerpølser & græskar