En favorit på til diverse højtider er altid smørrebrød, og med vores brede udvalg af spegepølser, kødpølser og postejer, er der noget for enhver smag😋 Vi har her lavet 3 forskellige slags smørrebrød som måske kan inspirere dig til et lækkert frokostbord🤗

Smørrebrød med Hanegal

Hanegal leverpostej m. svampe, grønne asparges, rodfrugtchips og timian.

1 stk. Hanegal leverpostej
2 stk. Rugbrød
200 g. Champignon i skiver
8 stk. Grønne Asparges
Sprøde rodfrugtchips
Frisk timian

Hanegal hønsekødpølse m. ærteskud, sukkerærter, radiser og syltede rødløg.

1 stk. Hanegal hønsekødpølse
2 stk. Rugbrød
1 pk. Ærteskud
4 Radiser
Syltede rødløg

Hanegals peberspegepølse m. peberrod, agurk og karse.

1 stk. Hanegal peberspegepølse
2 stk. Rugbrød
Revet peberrod
0.5 stk. Agurk
Karse
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Hanegal leverpostej m. svampe, grønne asparges, rodfrugtchips og timian.
1
Steg champignonskiverne på en tør pande til de tager fin farve. Drys dem med lidt salt og peber.
2
Knæk hver af de grønne asparges, så kun den brugbare del er tilbage.
3
Smør skiverne af rugbrød med leverpostej og pynt hver skive med champignon, asparges, rodfrugtchips og lidt frisk timian.
4
Servér! 😋
Hanegal hønsekødpølse m. ærteskud, sukkerærter, radiser og syltede rødløg.
1
Skær passende skiver af hønsekødpølsen og læg på dine skiver af rugbrød.
2
Flæk sukkerærterne og skær radisserne i skiver.
3
Pynt hver skive af rugbrød med radiser, sukkerærter, ærteskud og til sidst lidt syltede rødløg.
4
Servér! 😋
Hanegals peberspegepølse m. peberrod, agurk og karse.
1
Skær passende skiver af spegepølsen og læg på dine skiver af rugbrød.
2
Pynt hver skive af rugbrød med peberrod, agurk og karse.
3
Servér! 😋

Tips & forslag

#1
Hver person har sit eget favorit pålæg. Tag et kig på siden med Hanegal produkter og se vores udvalg af både pålæg, pølser og postejer. Velbekomme 🤗

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGESALAT M. FACON

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME

GULERODSBRUD M. FACON & FRUGTSTÆNGER M. FIGEN