Lækre og rustikke boller med masser af smag - perfekte til madpakken eller som et mellemmåltid🤗 De kan spises som de er eller med lidt smør eller hummus på 👌 Opskriften giver 12 stk.

RØDBEDEBRUD M. BEEF STICKS & FETA

3 stk. Hanegal Salami Sticks
25 g. Gær
3 dl. Lunkent vand
1 tsk. Honning
300 g. Hvedemel
150 g. Fuldkornsmel
8 g. Salt
30 g. Blødt smør
1 stk. Æg
150 g. Revet rødbede
80 g. Feta

Sådan gør du

1
Rør gær, honning og vand sammen i en skål. Tilsæt hvedemel, fuldkornsmel og salt og ælt det godt sammen til en sammenhængende dej.
2
Tilsæt små tern af smør og ælt til dejen er smidig. Lad den hæve tildækket i ca. 1 time.
3
Hæld dejen ud på et meldrysset underlag og tryk dejen lidt ud.
4
Læg den revet rødbede i en “rede” på dejen og slå ægget ud i midten. Tilføj små stykker af beefsticks og smuldret feta.
5
Luk dejen til omkring fyldet, gerne 2 gange hvis muligt, og hak dejen sammen med en dejskraber.
6
Fortsæt til fyldet er blandet godt sammen med dejen og del dejen ud i ca. 12 brud.
7
Placer dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i ca. 30 minutter.
8
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Bag brudene i ovnen i ca. 15 minutter de er flotte gyldne.

Andre opskrifter fra Hanegal

Hjemmebagte knækbrød m. kyllingekødpølse & avocadocreme

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME

GULERODSBRUD M. FACON & FRUGTSTÆNGER M. FIGEN