Lækre og rustikke boller med masser af smag - perfekte til madpakken eller som et mellemmåltid🤗 De kan spises som de er eller med lidt smør eller hummus på 👌
Opskriften giver 12 stk.
RØDBEDEBRUD M. BEEF STICKS & FETA
3 | stk. | Hanegal Salami Sticks |
25 | g. | Gær |
3 | dl. | Lunkent vand |
1 | tsk. | Honning |
300 | g. | Hvedemel |
150 | g. | Fuldkornsmel |
8 | g. | Salt |
30 | g. | Blødt smør |
1 | stk. | Æg |
150 | g. | Revet rødbede |
80 | g. | Feta |
Sådan gør du
1
Rør gær, honning og vand sammen i en skål. Tilsæt hvedemel, fuldkornsmel og salt og ælt det godt sammen til en sammenhængende dej.
2
Tilsæt små tern af smør og ælt til dejen er smidig. Lad den hæve tildækket i ca. 1 time.
3
Hæld dejen ud på et meldrysset underlag og tryk dejen lidt ud.
4
Læg den revet rødbede i en “rede” på dejen og slå ægget ud i midten. Tilføj små stykker af beefsticks og smuldret feta.
5
Luk dejen til omkring fyldet, gerne 2 gange hvis muligt, og hak dejen sammen med en dejskraber.
6
Fortsæt til fyldet er blandet godt sammen med dejen og del dejen ud i ca. 12 brud.
7
Placer dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i ca. 30 minutter.
8
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Bag brudene i ovnen i ca. 15 minutter de er flotte gyldne.