Lækkert og nemt pull apart brød fyldt med cremet ricotta med urter og hvidløg, smeltet mozzarella og vores økologiske oksespegepølse. Perfekt som tilbehør til suppe, salat eller bare som en lækker snack 🍞✨

PULL APART BRØD M. OKSESPEGEPØLSE

70 g. Hanegal oksespegepølse i skiver
1 stk. Pizzadej (hjemmelavet/færdigkøbt)
150 g. Ricotta
2 fed. Hvidløg (presset)
1 hf. Bredbladet persille
1 hf. Frisk basilikum
Peber
140 g. Revet mozarella
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Rør ricotta, hvidløg, krydderurter og peber sammen i en skål.
2
Rul dejen ud og smør den med ricottablandingen. Fordel mozzarellaen ovenpå (gem lidt til topping).
3
Skær dejen i ud i lige store firkanter. Læg en skive oksespegepølse på hver 2. eller 3. firkant. Saml firkanterne og læg dem i en rugbrødsform med bagepapir. Hvis formen ikke er fyldt ud, lægges blot et stykke krøllet bagepapir i enden for at holde dejen på plads. Top med den resterende mozzarella.
4
Sæt formen i ovnen og bag brødet ved 200 grader alm. ovn/180 grader varmluft i ca. 40 minutter.
5
Lad brødet afkøle en smule og servér det som tilbehør til suppe, en lækker salat eller bare som det er.

Andre opskrifter fra Hanegal

HVID PIZZA M. GRØNKÅL & MILD SPEGEPØLSE!

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE