Sprød, cremet og fyldt med smag! 🍕✨😋 Denne pizzasandwich er ren comfort food med Il Fornaio’s lækre surdejsbund, cremet burrata, stegt squash og vores milde økologiske spegepølse - en uimodståelig kombination! Perfekt til travle dage, hvor du har lyst til at servére noget ekstra lækkert,- men husk at tage surdejs pizzadejen op i god tid! 😉

PIZZASANDWICH M. MILD SPEGEPØLSE, BURRATA & SQUASH

70 g. Hanegal mild spegepølse skiveskåret
1 stk. Il Fornaio Surdejs pizzadej
1 stk. Squash
1 stk. Burrata
1 hf. Rucola

Sådan gør du

1
Tag surdejspizzadejen ud af fryseren og tø den op i køleskabet natten over.
2
Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Lad en pizzasten eller bageplade varme med op inde i ovnen.
3
Stræk eller tryk pizzadejen fladt ud til en cirkel på et meldrysset underlag. Hæld lidt olivenolie udover og fold den sammen på midten. Overfør dejen til den opvarmede pizzasten eller bageplade og bag den i ovnen i ca. 10 minutter til den er sprød og gylden.
4
Skær squashen i tynde skiver på langs og steg dem bløde og gyldne på en pande eller i en airfryer.
5
Åben pizzasandwichen og fyld den med burrata, rucola, stegt squash og mild spegepølse. Del den evt. i to og servér 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE