🍕🧀 PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE 🧀🍕 Nemme, lækre og fyldt med smag – disse pizzaboller smager skønt og er perfekte til madpakken eller når du er på farten! 🤩 Lavet på bl.a. hytteost og æg, og er fyldt med vores økologiske oksespegepølse. Høje på protein og hurtige at lave! Opskriften giver 9 stk. Snup opskriften & prøv dem selv! 😍👇

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

150 g. Hanegal oksespegepølse
400 g. Hytteost
3 stk. Æg
100 g. Hvedemel
50 g. Havremel (havregryn der blendes fint)
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Hvidløgspulver
1 tsk. Oregano
Lidt salt
70 g. Revet mozarella + 50 g til topping
100 g. Pizza- eller tomatsauce

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær oksespegepølsen i små strimler.
3
Blend hytteost og æg sammen i en skål med en stavblender.
4
Tilsæt hvedemel, havremel, bagepulver og krydderier til skålen og rør det sammen. Tilsæt revet mozzarella og oksespegepølse og vend det i dejen.
5
Fordel dejen i ca. 9 boller på en bageplade med bagepapir. Top med tomatsauce og revet mozzarella.
6
Bag bollerne i ovnen i ca. 25 minutter til de er lækre og gyldne.
7
Lad bollerne køle af på en bagerist og servér.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

MINION PIZZA M. PEPPERONI