Her en lækker og nem pizza med vores økologiske, let krydrede pepperoni, bløde skyer af ricotta og salte oliven, der mødes på en sprød surdejsbund med tomatsauce fra Il Fornaio🔥 En hurtig genvej til en pizza fyldt med smag og ikke mindst af høj kvalitet 👌

PEPPERONI PIZZA M. RICOTTA & OLIVEN

100 g. Hanegal Pepperoni
1 stk. Pizzabund Rosso fra Il Fornaio
1 stk. Mozarellakugle
100 g. Ricotta
1 hf. Oliven
Frisk basilikum

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 225 grader.
2
Pluk mozzarellaen i mindre stykker eller skær den i tynde skiver. Halvér dine oliven.
3
Læg pizzabunden på en bageplade med bagepapir.
4
Top pizzabunden med mozzarella, pepperoni, små skyer af ricotta og oliven. Bag pizzaen i ovnen i ca. 8 minutter.
5
Afslut med friske basilikumblade på den færdigbagte pizza og servér 🍕😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

PIZZASANDWICH M. MILD SPEGEPØLSE, BURRATA & SQUASH