En lækker variation af den populære pizzasnegl, som er nem og hurtig at lave - og ikke mindst dejlig mættende 😋 Opskriften giver ca. 14-16 stk.

Påskehare snurrer m. oksespegepølse

1 pk. Hanegal skiveskåret oksespegepølse
1 pk. Pizzadej
1 gl. Rød pesto
100 g. Revet mozarella

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Smør din pizzadej med pesto og fordel osten og oksespegepølsen derpå.
3
Rul dejen fra den bredeste ende til en roulade og skær den ud i ca. 14-16 lige store stykker.
4
Tag dej-enden af hvert stykke og fold dem til ører.
5
Placér dem derefter på et stykke bagepapir på en bageplade og bag dem i ovnen i ca. 13 minutter til er gyldne og flotte.
6
Lad påskehare snurrerne køle af og servér. Velbekomme 😋

Tips & forslag

#1
Vores version er med rød pesto, men du kan selvfølgelig også bruge din helt egen favorit-smørelse 😍

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

MINION PIZZA M. PEPPERONI