Her en nem og lækker hverdagsfavorit fyldt med grøntsager og god smag fra vores kyllingewienerpølser 😋 Retten kan laves i mange variationer og er en god måde at komme af med grøntsagsrester på. Servér med ris, en god sennepsdressing og frisk persille!🍴

OnePan m. kyllingewienerpølser, blandede grøntsager & ris

OnePan m. kyllingewienerpølser

1 pk. Hanegal kyllingewienerpølser
3 stk. Blandede peberfrugter
0.5 stk. Hokkaido græskar
1 stk. Squash
1 stk. Rødløg
Salt og peber
Dine favorit krydderier

Tilbehør

4 dl. Ris
Sennepsdressing
Frisk persille
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær grøntsager og kyllingewienerpølser i små mundrette stykker. Kom det hele på en bageplade med bagepapir og vend med olivenolie, salt, peber og evt. dine favoritkrydderier.
3
Kog ris efter anvisningen på pakken.
4
Anret ris, grøntsager og pølser på en tallerken og top med frisk persille samt en god sennepsdressing.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSE & GRØNTSAGSGRYDE M. WIENERPØLSER

GRÆSKARSUPPE M. SPRØD HVIDLØGSSPEGEPØLSE

RØDBEDERISOTTO M. SPRØD PEBERSPEGEPØLSE

STICKY HASSELBACK KYLLINGEPØLSER