Lav de smukkeste (og mest velsmagende😍) minipizzaer formet som fine roser med rød pesto, revet mozzarella, tynde skiver aubergine og oksespegepølse 🍕🌹🤌 Opskriften giver 16 stk.

Mini pizzaroser

135 g. Hanegal oksespegepølse i skiver
900 g. Pizzamel
1 stk. Aubergine
180 g. Rød pesto
170 g. Revet mozarella
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Bland pizzamel og medfølgende tørgær sammen i en skål og tilsæt vand.
2
Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
3
Lad dejen hæve under et fugtigt viskestykke i 30 minutter ved stuetemperatur.
4
Skær imens auberginen ud i tynde skiver og drys med salt, så væsken trænger ud. Lad det stå i ca. 20 minutter. Dup derefter med et viskestykke eller papir for at fjerne den udtrængte væske.
5
Skær skiverne af aubergine og oksespegepølse i halve.
6
Når dejen er færdighævet, deles den i 2. Frys evt. den ene ned eller lav dobbelt portion.
7
Kom den anden del på et meldrysset bord og rul den til et rektangel.
8
Fordel pesto og mozzarella ud på dejen.
9
Skær dejen i strimler på den korte led af ca. 6 cm bredde.
10
Placér skiftevis en skive aubergine og oksespegepølse på strimlerne og sørg for at der lidt fri dej i bunden. Fold denne del over fyldet og rul strimlen sammen til en rose.
11
Placér roserne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP