Bløde sliders smurt med flødeost, cremet røræg lavet på økologiske æg fra Danæg og vores kyllingehaps – toppet med forårsløg, purløg og chiliolie for et lille kick 🔥 Nemme og hurtige at lave - og perfekte at servere til brunchbordet eller som en lille luksus på hverdagsmorgener!😍 Opskriften giver 8 stk.

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

8 stk. Hanegal Kyllingehaps
8 stk. Økologiske æg fra Danæg
1 spsk. Smør el. olie
8 stk. Sliders burgerboller
Flødeost
Chiliolie (valgfrit)
4 stk. Forårsløg (skåret i tynde ringe)
Purløg (klippet/hakket fint)

Sådan gør du

1
Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt salt og peber.
2
Kom smør eller olivenolie på en pande og tilsæt de piskede æg. Skrab blødt og langsomt i æggemassen, fra den ene side til den anden, ved lav til middelvarme. Når æggene er tyknet, og har opnået en lettere fast og cremet konsistens, tages de af varmen.
3
Rist kyllingehaps på en pande til de er varme og let gyldne.
4
Lun de små burgerboller og flæk dem på midten. Smør med flødeost og læg kyllingepølserne i. Top med røræg, chiliolie, forårsløg og purløg.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

FETAÆG M. SPINAT & WIENERPØLSER

FRENCH TOAST MUFFINS M. SNACKPØLSER & PERSILLE