Bløde sliders smurt med flødeost, cremet røræg lavet på økologiske æg fra Danæg og vores kyllingehaps – toppet med forårsløg, purløg og chiliolie for et lille kick 🔥 Nemme og hurtige at lave - og perfekte at servere til brunchbordet eller som en lille luksus på hverdagsmorgener!😍 Opskriften giver 8 stk.

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

8 stk. Hanegal Kyllingehaps
8 stk. Økologiske æg fra Danæg
1 spsk. Smør el. olie
8 stk. Sliders burgerboller
Flødeost
Chiliolie (valgfrit)
4 stk. Forårsløg (skåret i tynde ringe)
Purløg (klippet/hakket fint)

Sådan gør du

1
Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt salt og peber.
2
Kom smør eller olivenolie på en pande og tilsæt de piskede æg. Skrab blødt og langsomt i æggemassen, fra den ene side til den anden, ved lav til middelvarme. Når æggene er tyknet, og har opnået en lettere fast og cremet konsistens, tages de af varmen.
3
Rist kyllingehaps på en pande til de er varme og let gyldne.
4
Lun de små burgerboller og flæk dem på midten. Smør med flødeost og læg kyllingepølserne i. Top med røræg, chiliolie, forårsløg og purløg.

Andre opskrifter fra Hanegal

OVNBAGT GNOCCHI M. BROCCOLINI, ARTISKOKKER & GRILLPØLSER

SPICY PIZZAHOTDOGS M. WIENERPØLSER, OST & SYLTET JALAPENO

KARTOFFELMUFFINS M. MINI KYLLINGEPØLSER