🌭🍅 HVILKEN HOTDOG ER DIN FAVORIT? Er du til den klassiske eller tør du kaste dig ud i noget nyt og spændende? Her vores take på en “moderne” hotdog – toppet med sprøde, fritterede kapers og ovnbagte cherrytomater, der virkelig løfter smagen til nye højder! 🌟 👉 Klassisk eller moderne – hvilken variant stjæler dit hjerte?

Klassisk & gourmet hotdog m. Hanegals grillpølsemix

1 pk. Hanegal grillpølsemix

Klassisk hotdog

3 stk. Brioche pølsebrød
Ketchup
Sennep
Rå rødløg
Ristede løg
Syltede agurker

Gourmet hotdog

3 stk. Brioche pølsebrød
Oliventapenade
Balsamicoglaze
Pinjekerner (ristede)

Friterede kapers

1 gl. Kapers (et lille glas)
Olivenolie

Bagte cherrytomater

500 g. Cherrytomater
Balsamicoeddike
0.5 bundt. Basilikum (finthakket)
0.5 bundt. Persille (finthakket)
1 stk. Rødløg (i tynde både)
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Grill pølserne og pølsebrødet på grillen eller en grillpande.
Bagte cherrytomater
1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Bland cherrytomaterne med lidt balsamicoeddike, olivenolie, salt og peber.
3
Bag tomaterne i ovnen i ca. 30 minutter eller 15 minutter i airfryeren (v. 200 grader), til skindet brister og de er begyndt at blive bløde.
4
Tag tomaterne ud af ovnen og lad dem køle lidt af. Bland dem med de hakkede urter og rødløg.
Friterede kapers
1
Dræn og dup kapers for væde.
2
Varm olie op i en lille gryde og friter dine kapers i ca. 5 minutter til de folder sig ud og er blevet sprøde.
1
Saml dine hotdogs med de lækre toppings og servér🫶

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGEMUFFINS M. WIENERPØLSER

Mumie- & edderkoppepølsehorn

Svensk pølseret m. wienerpølser & græskar