Disse sprøde og smagfulde vafler er perfekte til en hurtig, nem og lækker ret, der vil glæde hele familien. Serveret med en cremet og frisk creme fraiche dressing, vil denne opskrift uden tvivl blive en ny favorit. Med økologiske ingredienser og uden tilsætningsstoffer kan du nyde maden med god samvittighed 🥔 😃 🌱.

Kartoffelvafler m. Facon & creme fraiche dressing

Vafler

80 g. Hanegal Facon
500 g. Kartofler (revet & presset fri for væde)
100 g. Revet ost
1 Æg
1 bundt. Purløg
Salt og peber
Smør el. olivenolie

Creme fraiche dressing

2.5 dl. Creme fraiche
2 tsk. Dijon sennep
1 bundt. Purløg
0.5 tsk. Honning
Salt og peber

Sådan gør du

1
Rør alle ingredienserne til creme fraiche dressingen sammen og opbevar den på køl til den skal bruges.
2
Kom alle ingredienserne til vaflerne i en skål og rør det godt sammen.
3
Varm vaffeljernet op og pensl med en smule fedtstof.
4
Kom vaffeldej i vaffeljernet og steg vaflerne til de er gyldne og sprøde.
5
Servér vaflerne med creme fraiche dressingen 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

FETAÆG M. SPINAT & WIENERPØLSER