Sprød kartoffelbund, cremet æggefyld med Danægs økologiske æg og vores smagfulde wienerpølser 🥓🔥 En enkel, lækker og fyldig tærte der mætter! Servér tærten som frokost eller aftensmad, evt. en frisk og lækker salat til 🥗 Perfekt til både hverdag og weekend 🤤💛

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

3 stk. Hanegal Wienerpølser i skiver
650 g. Kartofler
Olivenolie
4 stk. Økologiske æg fra Danæg
2 spsk. Flødeost
3 spsk. Frisk persille (hakket)
200 g. Revet mozarella
1 hf. Spinat (hakket)
1 stk. Rødløg (i tynde både)
Salt og peber

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne til de er møre.
2
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
3
Smør en tærteform med olivenolie. Kom kartoflerne i formen og knus dem flade med et glas, så de danner en bund med kant. Kom lidt olivenolie, salt og peber på og bag kartoffelbunden i ca. 40 minutter til den er gylden og sprød.
4
Pisk æg, flødeost, persille, salt og peber sammen i en skål.
5
Fordel halvdelen af mozzarellaen samt spinat, rødløg og wienerpølser på kartoffelbunden. Hæld æggeblandingen over og top med resten af mozzarellaen. Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter til den er gylden.
6
Servér tærten som den er eller evt. med en lækker salat til 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

PIZZASANDWICH M. MILD SPEGEPØLSE, BURRATA & SQUASH

PEPPERONI PIZZA M. RICOTTA & OLIVEN