🥔 Kartoffelmuffins med en lille overraskelse i midten 😉 De her små ovnbagte lækkerier gemmer på vores økologiske mini kyllingepølser, omgivet af kartoffelmos med revet gulerod og ost på toppen. Har du rester af kartoffelmos, er det også en sjov og smagfuld måde at give dine rester nyt liv ✨ Perfekt til frokost, brunch eller som en lækker snack 😋🙌

KARTOFFELMUFFINS M. MINI KYLLINGEPØLSER

4 stk. Hanegal Mini kyllingepølser
600 g. Kartofler (skrællet og skåret i tern)
2 spsk. Smør el. olie
1 stk. Æg
1 hf. Finthakket purløg eller persille
1 stk. Revet gulerod (ca. 100g)
Salt og peber
80 g. Revet mozzarella- eller cheddarost
Olie eller smør til formene

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og mos dem med smør/olie og mælk til en blød mos.
2
Tilsæt æg, revet gulerod, purløg, salt og peber og rør det godt sammen.
3
Smør dine muffinsforme med lidt smør eller olie og fordel kartoffelmassen i formene. Der er til ca. 8 muffins.
4
Tryk en halv mini kyllingepølse ned i midten af hver muffin.
5
Bag dem i ovnen ved 200°C (varmluft) i ca. 15 minutter. Tag dine muffins ud og top med revet ost. Lad dem derefter bage videre i ca. 10 minutter eller til de er gyldne og faste.

Andre opskrifter fra Hanegal

PIZZAWRAP M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

SPICY PIZZAHOTDOGS M. WIENERPØLSER, OST & SYLTET JALAPENO

Sommerbrunchbræt m. kyllingehaps