Små påskeharetoast med kyllingeleverpostej, sprød salat og agurk - perfekt til at sprede lidt påskestemning i madpakken eller til at servere på børnebordet til påskefrokosten🍴🌼 Must-have tilbehør for at kunne lave disse små påskeharetoasts er en udstikker i form som en hare 😉🐰

Kanintoast m. kyllingeleverpostej

1 pk. Hanegal Kyllingeleverpostej
8 stk. Toastbrød
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Smør 4 skiver toastbrød med Hanegal kyllingeleverpostej
2
Lav 4 sammenklappede toast ud af de 4 smurte brødskiver + de 4 skiver uden pålæg.
3
Brug din påskehareudstikker og udstik så mange påskeharefigurer som muligt ud af hver toast.
4
Servér med lidt grønt på siden 😋

Tips & forslag

#1
Du kan selvfølgelig selv vælge, hvilken Hanegal leverpostej der er din favorit til opskriften, ligesom du også kan variere brødet mellem lyst og groft.

Andre opskrifter fra Hanegal

GREEN GODDESS WRAP M. HVIDLØGSSPEGEPØLSE

SANDWICH M. KØDPØLSE, BURRATA & PISTACIENØDDER

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER