SUNDERE HOTDOGS M. KYLLINGE WIENERPØLSER, SPRØD COLESLAW & SYLTEDE RØDLØG🍴 Kom i sommerstemning med disse friske hotdogs med vores kyllinge wienerpølser - som altid økologisk & helt uden tilsætningsstoffer🫶 Brødet har vi skiftet ud med salatblade, men vi lover at de ikke skuffer på smagen af den grund! Fyld nogle store salatblade med en hjemmelavet coleslaw, vores kyllingepølser, syltede rødløg, frisk agurk - og top med lidt karse! En dejlig ret, der får tankerne over på lune grillaftener☀️

Kål-hotdogs m. kyllingewienerpølser, coleslaw & syltede rødløg

1 pk. Hanegal kyllingewienerpølser
2 stk. Hjertesalat
0.25 stk. Rødkål
1 stk. Æble
3 stk. Gulerødder
1.5 dl. Fromage frais
1 spsk. Mayonaise
2 tsk. Sukker
1 spsk. Balsamicoeddike evt. æble
1 gl. Syltede rødløg
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Coleslaw
1
Bland fromage frais, mayonaise, sukker, balsamico, salt & peber sammen til en dressing.
2
Snit rødkål fint, riv gulerødder og æble og bland straks det hele sammen med dressingen for at undgå, at æblet bliver brunt. Lad evt. salaten stå og trække lidt i køleskabet inden den serveres.
1
Steg kyllingewienerpølser på grill eller pande.
2
Brug et blad fra hjertesalaten i stedet for brød og læg coleslaw ovenpå.
3
Top med kyllingewienerpølse, syltede rødløg og evt. lidt karse.
4
Servér og spis din kål-hotdog med god samvittighed 😋😇

Andre opskrifter fra Hanegal

ÆGGEMUFFINS M. WIENERPØLSER

Mumie- & edderkoppepølsehorn

Svensk pølseret m. wienerpølser & græskar