Denne skønne pizza med grønkål og vores milde spegepølse er perfekt til dig, der elsker nem, hurtig og smagfuld hverdagsmad - og, ligesom os, er kæmpe pizzafan! Simpelt, smagfuldt og lige til at dele! 😋

HVID PIZZA M. GRØNKÅL & MILD SPEGEPØLSE!

100 g. Hanegal mild spegepølse
4 Stilke grønkål
2 spsk. Balsamicoeddike
2 spsk. Olivenolie
Salt og peber
1 stk. Pizzadej (færdiglavet el. hjemmelavet)
2 spsk. Creme fraiche
125 g. Mozarella (Frisk el. revet)

Topping

Parmesanost el. lign.
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 225 grader varmluft og lad en pizzasten eller bageplade varme med.
2
Skær spegepølsen i tynde skiver.
3
Skyl grønkålen grundigt og dup den tør med et viskestykke. Bryd den i små buketter og kassér stænglerne. Vend grønkålsbuketterne med balsamicoeddike, olivenolie, salt og peber i en skål. Massér det gerne med hænderne.
4
Rul pizzadejen ud på et stykke bagepapir.
5
Smør creme fraiche på pizzadejen og fordel mozzarella, grønkål og spegepølse ovenpå.
6
Overfør pizzaen med bagepapiret til den varme pizzasten/bageplade og bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter til bunden er sprød og den er blevet flot gylden.
7
Tag pizzaen ud af ovnen og top med revet parmesan 🍕😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

PULL APART BRØD M. OKSESPEGEPØLSE

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE