Hjemmebagte knækbrød m. kyllingekødpølse & avocadocreme
Tilberedningstid: 60 min.
Ingredienser |
||
| 200 | g. | Hanegal Kyllingekødpølse |
| Radiser (i tynde skiver) | ||
| Ærteskud til pynt | ||
Avocadocreme |
||
| 2 | stk. | Modne avocado |
| 2 | stk. | Forårsløg (skåret i tynde skiver) |
| 0.5 | bundt. | Frisk dild (finthakket) |
| 0.5 | stk. | Citron (saften heraf) |
| Salt og peber | ||
Knækbrød |
||
| 1 | dl. | Hørfrø |
| 1 | dl. | Græskarkerner |
| 1 | dl. | Solsikkekerner |
| 1.5 | dl. | Havregryn |
| 1.5 | dl. | Havremel (blendet havregryn) |
| 1.5 | dl. | Vand |
| 0.5 | dl. | Olivenolie |
| 1 | tsk. | Salt |
| 1 | tsk. | Tørrede krydderurter (f.eks. rosmarin, oregano el. timian) |