Sprøde hasselback kartofler med et lækkert twist! 🔥🥔 Her har vi fyldt den bagte klassiker med vores nye økologiske pepperoni - fordi livet simpelthen er for kort til kedelige kartofler! 😉 Pepperonien bidrager med masser af smag og gør kartoflerne helt uimodståelige 😋 Perfekt som tilbehør til aftensmaden eller som en lækker frokost med en frisk salat til 🥔🥗

HASSELBACK KARTOFLER M. PEPPERONI

80 g. Hanegal Pepperoni
1 kg. Kartofler
Olivenolie
Salt
1 hf. Bredbladet persille (grofthakket)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skrub kartoflerne og skær et lille stykke af bunden på hver kartoffel, så de kan ligge mere stabilt. Læg evt. kartoflerne mellem skaftet på to grydeskeer, og skær tynde riller i hver kartoffel (ca. 2/3 ned).
3
Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olivenolie og drys med lidt salt. Bag kartoflerne i ca. 40-45 minutter. Tag bagepladen ud og fordel flere skiver pepperoni i hver kartoffel. Sæt bagepladen tilbage i ovnen og bag kartoflerne i yderligere 10-12 minutter, til de er flotte gyldne og pepperonien er sprød.
4
Top med frisk persille og servér 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål