Opskriften giver 12-14 stk.

GULERODSBRUD M. FACON & FRUGTSTÆNGER M. FIGEN

80 g. Hanegal Facon
80 g. Castus Frugtstænger
25 g. Gær
4 dl. Lunkent vand
1 spsk. Honning
400 g. Hvedemel
200 g. Fuldkornsmel
1.5 tsk. Salt
50 g. Blødt smør
180 g. Revet gulerod
1 stk. Æg
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Opløs gæren i vandet og rør honningen i.
2
Tilsæt hvedemel, fuldkornsmel og salt og ælt det sammen i en røremaskine til en sammenhængende dej. Tilsæt de små tern af smør og ælt til dejen er lækker og smidig.
3
Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve i ca. 1 time.
4
Hæld derefter dejen ud på et meldrysset underlag og tryk dejen lidt ud. Tilføj revet gulerod og lav en lille fordybning i midten, hvor ægget slås ud i. Tilføj Facon og de små tern af frugtstænger og luk dejen til omkring fyldet. Hak i dejen med en dejskraber eller en kniv til fyldet er blandet godt sammen med dejen og skær dejen ud i 12-14 brud.
5
Placer brudene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 45 minutter.
6
Bag brudene i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15-18 minutter til de er gyldne.
7
Nyd dem lune med smør på eller frys dem ned til ugens madpakker 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME

Butterdejstærter m. oksespegepølse

FLAGERMUSTOAST M. FLØDEOST & MILD SPEGEPØLSE