Her vores take på en gourmet hot dog – toppet med sprøde, fritterede kapers og ovnbagte cherrytomater, der virkelig løfter smagen til nye højder! 🌟

Gourmet & klassisk Hanegal hotdogs

Gourmet hotdog

4 stk. Hanegal grillpølsemix
4 stk. Brioche pølsebrød
Oliventapenade
Balsamicoglaze
Pinjekerner (ristede)
1 dl. Kapers
5 dl. Olie
500 g. Cherrytomater
Balsamicoeddike
Olivenolie
0.5 bundt. Basilikum (finthakket)
0.5 bundt. Persille (finthakket)
1 stk. Rødløg (I tynde både)
Salt & peber

Klassisk hotdog

4 stk. Hanegal grillpølsemix
4 stk. Brioche pølsebrød
1 stk. Rå rødløg
1 dl. Ristede løg
Ketchup
Sennep
Syltede agurker
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Gourmet hotdog
1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Bland cherrytomaterne med lidt balsamicoeddike, olivenolie, salt og peber.
3
Bag tomaterne i ovnen i ca. 30 minutter eller 15 minutter i airfryeren (v. 200 grader), til skindet brister og de er begyndt at blive bløde.
4
Tag tomaterne ud af ovnen og lad dem køle lidt af. Bland dem med de hakkede urter og rødløg.
5
Dræn og dup kapers for væde.
6
Varm olie op i en lille gryde og friter dine kapers i ca. 5 minutter til de folder sig ud og er blevet sprøde.
7
Grill pølserne og pølsebrødet på grillen eller en grillpande.
8
Saml dine hotdogs med de lækre toppings og servér.
Klassisk hotdogs
1
Saml din hotter, servér og nyd!

Andre opskrifter fra Hanegal

STICKY HASSELBACK KYLLINGEPØLSER

TABOULEH M. QUINOA & OKSEKRYDDERPØLSER

Svensk pølseret m. wienerpølser & græskar