🍞🥚 FRENCH TOAST MUFFINS – SALTEDE, SJOVE & PERFEKTE TIL SMÅ HÆNDER! ☀️ Når morgenmaden skal være sjov, nem og fuld af smag! 🍴✨ Disse saltede french toast muffins er et hit hos både store og små – lavet med vores smagfulde okse- og salamisnackpølser og Frugthavens økologiske æg 🥚🌱 En lækker og mættende start på dagen eller som indslag i madpakken 😋 Opskriften giver 6 stk.

FRENCH TOAST MUFFINS M. SNACKPØLSER & PERSILLE

3 stk. Hanegal Beef el. Salami Sticks
3 stk. Frugthavens Økologiske Æg
0.5 dl. Mælk
1 hf. Frisk persille
1 tsk. Paprika
Salt og peber
3 skiver. Fransk- el. toastbrød
Olie/smør

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Pisk æg, mælk, persille, paprika, salt og peber sammen i en skål.
3
Skær brødet i små firkanter. Smør dine muffinsforme med lidt fedtstof og fordel brødet heri. Hæld æggeblandingen over og sørg for at alt brødet suger æggeblandingen til sig.
4
Skær dine beef og/eller salami sticks i små stykker og fordel dem i formene. Bag dine french toast muffins i ovnen i ca. 18-20 minutter til de er gyldne og har sat sig.
5
Servér dem som de er eller evt. med lidt frugt- og grøntsagsstænger til 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE