Små lækre facon-flettede boller med cremet hvid bønnehummus med friske krydderurter og citronskal. Perfekt som en hurtig og velsmagende snack! 😋 Opskriften rækker til 7-8 stk.

Flettede boller m. Facon & bønnehummus

Flettede boller

1 stk. Facon
1 stk. Pizzadej
Plantedrik

Bønnehummus

1 ds. Butterbeans el. cannellini
0.5 bundt. Persille
0.5 bundt. Dild
0.5 bundt. Purløg
Skal fra 1 citron
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. Olivenolie
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Blend alle ingredienserne sammen til din bønnehummus.
2
Rul pizzadejen ud og smør et godt lag bønnehummus på.
3
Fordel Hanegal Facon ud på halvdelen af dejen (på den brede side).
4
Vip den halvdel uden Hanegal Facon over den anden halvdel og skær dejen ud i 7-8 lige store dele. Skær hver del ud i 3 strimler, men lad ca. 1 cm. af toppen være, så de stadig hænger sammen. Flet de 3 strimler og saml den forsigtigt i enden. Rul dem sammen (startende fra toppen) til små flettede boller og læg dem i smurte muffinsforme.
5
Pensl bollerne med lidt plantedrik og bag dem i ovnen i ca. 18 minutter ved 200 grader, eller til de er flotte gyldne og gennembagte.

Tips & forslag

#1
Perfekte til madpakken for både store og små eller som tilbehør til en lækker grillaften.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORNSHAPSERE M. MINI KYLLINGEPØLSER

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP

TORTILLAØJNE M. KYLLINGEWIENERPØLSER