I denne nemme og mættende ret mødes æg, spinat og feta i et fad og bages til cremet perfektion. Toppes derefter med vores økologiske wienerpølser, der ristes af på panden og bidrager med masser af smag 😋
Server det hele i lune fladbrød med friske krydderurter – simpelt, smagfuldt og perfekt som både morgenmad eller frokost💚
Smør et fad med lidt fedtstof og fordel spinaten heri. Læg fetaen i midten af fadet og slå æggene ud omkring den. Drys med salt og peber og sæt fadet i ovnen i ca. 15-18 minutter til æggehviderne har sat sig.
3
Brug en gaffel til at mose feta, æg og spinat sammen.
4
Skær wienerpølserne i små stykker og rist dem på en pande til de er gyldne.
5
Fordel fetaæg, wienerpølser og lidt friske krydderurter i dine fladbrød og rul dem sammen. Servér dem med det samme eller tag dem med på madpakken.