I denne nemme og mættende ret mødes æg, spinat og feta i et fad og bages til cremet perfektion. Toppes derefter med vores økologiske wienerpølser, der ristes af på panden og bidrager med masser af smag 😋 Server det hele i lune fladbrød med friske krydderurter – simpelt, smagfuldt og perfekt som både morgenmad eller frokost💚

FETAÆG M. SPINAT & WIENERPØLSER

240 g. Hanegal Wienerpølser
10 stk. Økologiske Æg fra Danæg
Olivenolie el. smør
75 g. Spinat
150 g. Feta
4 stk. Fladbrød
Friske krydderurter (fx. purløg & dild)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Smør et fad med lidt fedtstof og fordel spinaten heri. Læg fetaen i midten af fadet og slå æggene ud omkring den. Drys med salt og peber og sæt fadet i ovnen i ca. 15-18 minutter til æggehviderne har sat sig.
3
Brug en gaffel til at mose feta, æg og spinat sammen.
4
Skær wienerpølserne i små stykker og rist dem på en pande til de er gyldne.
5
Fordel fetaæg, wienerpølser og lidt friske krydderurter i dine fladbrød og rul dem sammen. Servér dem med det samme eller tag dem med på madpakken.

Andre opskrifter fra Hanegal

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

FRENCH TOAST MUFFINS M. SNACKPØLSER & PERSILLE