Prøv vores opskrift på den lækreste tærte med fyld af squash og oksespegepølse. Perfekt til en sommerfrokost eller som en del af en fødselsdagsbuffet! 😋 Mødet imellem den sprøde tærte af butterdej, den salte oksespegepølse og den friske grønne squash bliver her det perfekte match for en let sommertærte med masser af smag 🌱. Og det bedste af det hele? Det tager kun cirka 30 minutter! Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller dine gæster med denne lækkerbisken? 😊🌱

Butterdejstærte m. squash & oksespegepølse

Tærte

100 g. Hanegal oksespegepølse
1 pk. Butterdej
0.5 dl. Creme fraiche
0.5 bundt. Bredbladet persille
1 stk. Citron (skallen heraf)
1 stk. Squash i tynde strimler
2 spsk. Kapers
Olivenolie
Peber
1 stk. Æg (til pensling)

Topping

3 stk. Forårsløg i tynde skiver/strimler
1 hf. Ærteskud
Persille
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Rul butterdejen ud og rids forsigtigt en firkant i dejen med en kniv, så der er ca. 2 cm til kanten.
3
Læg dejen på en bageplade med bagepapir.
4
Fordel creme fraiche på den inderste firkant af dejen og drys med persille og friskrevet citronskal.
5
Fordel de tynde skiver oksespegepølse, kapers og squash ovenpå.
6
Pisk ægget sammen og pensl den yderste firkant (skorpen) af tærten.
7
Bag tærten i ovnen i ca. 20 minutter eller til den er blevet flot gylden.
8
Lad den køle lidt af og top med forårsløg, ærteskud og persille.
9
erver evt. med en lækker salat til 😋🥬.

Tips & forslag

#1
PS. Kapers er valgfrie, hvis de ikke er dine yndlings 😅😋

Andre opskrifter fra Hanegal

Filodejstærte m. Facon & spinat

BRUSCHETTAPIZZA M. OKSESPEGEPØLSE & BURRATA

Butterdejstærter m. oksespegepølse

Mini pizzaroser