Prøv denne lækre og simple opskrift på bruschetta-pizza med Hanegals økologiske, skiveskåret oksespegepølse. De fine skiver spegepølse egner sig perfekt på pizza og smelter nærmest sammen med osten, mmhhh😋 På under 20 minutter får du en sprød pizza med cremet burrata og masser af smag fra friske cherrytomater, basilikum og crunchy pistacienødder. Og selvfølgelig – Hanegals oksespegepølse som prikken over i’et! 🍕✨ Server bruschettapizzaen som appetizer, forret eller som hovedret, med en god salat til 😉

BRUSCHETTAPIZZA M. OKSESPEGEPØLSE & BURRATA

70 g. Hanegal skiveskåret oksespegepølse
1 stk. Fladbrød
2 spsk. Creme Fraiche
1 dl. Revet mozarella

Topping

400 g. Cherrytomater
1 hf. Basilikum, finthakket
1 fed. Hvidløg, presset
1 stk. Burrata kugle
30 g. Pistacienødder, grofthakket
1 tsk. Chiliflager (kan udelades)
Olivenolie
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Smør fladbrødet med creme fraiche og fordel den revet mozzarella og skiveskåret oksespegepølse ovenpå. Kom den på en bageplade med bagepapir og bag pizzaen i ovnen i ca. 10 minutter til osten er blevet gylden.
3
Skær tomaterne i små stykker og kom dem i en si, for at de kan smide noget af væsken. Kom dem derefter i en skål og tilføj basilikum, hvidløg, lidt olivenolie, salt og peber og rør rundt.
4
Fordel tomatblandingen på den afkølede pizza og top med burrata, chiliflager, pistacienødder, olivenolie og friskkværnet peber.

Andre opskrifter fra Hanegal

Filodejstærte m. Facon & spinat

Butterdejstærter m. oksespegepølse

Mini pizzaroser

PIZZABAGELS M. SNACKPØLSER & RØDLØG