Gør din weekend lidt bedre med vores lækre, økologiske brunch! Vi har sammensat den perfekte menu med alt, hvad du behøver for at starte dagen på bedste vis 🌟🐓🍴☀️

Brunch m. Hanegals kyllingehaps

190 g. Hanegal Kyllingehaps
250 g. Cherrytomater
Friske jordbær
Agurk (i tynde stænger)
1 stk. Friskbagt surdejsbrød
Ketchup
Smør

Røræg med sprødstegt facon og purløg

80 g. Hanegal Facon
8 stk. Æg
1 spsk. Smør
0.5 bundt. Purløg
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Kom cherrytomaterne i et fad eller på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
3
Steg kyllingehaps-pølserne på panden i ca. 5 minutter til de er gyldne og lækre og tag dem af panden.
4
Varm lidt fedtstof (smør/olivenolie) op på en pande og steg Facon til det er gyldent og sprødt.
Røræg
1
Pisk æggene sammen i en skål.
2
Smelt ca. 1 spsk. smør på en pande og tilsæt de piskede æg. Skrab blødt og langsomt i æggemassen, fra den ene side til den anden, ved lav til middelvarme. Når æggene er tyknet, og har opnået en lettere fast og cremet konsistens, tages de af varmen og smages til med salt og peber.
3
Pynt med sprødstegt Facon og finthakket purløg.
1
Skær brødet ud i skiver og anret det hele på bordet.
2
Servér evt. med friskbrygget kaffe og juice. Velbekomme 😋

Tips & forslag

#1
Kun fantasien sætter grænser, når du skal sammensætte en perfekt brunch for dem du holder af. Derfor kan du selvfølgelig udelade dele af opskriften eller tilføje dine egne favoritter.

Andre opskrifter fra Hanegal

VAFFELCROISSANT M. OKSESPEGEPØLSE & SPEJLÆG

BREAKFAST BAGEL m. ÆG, MILD SPEGEPØLSE & AVOCADO

STICKY HASSELBACK KYLLINGEPØLSER

BREAKFASTBOLLE M. ÆG, FACON & FLØDEOST