Skal frokosten være lækker, nem og fyldt med farver? Prøv denne bowl med perlebyg, vores sprødstegte Facon, Frugthavens lækre økologiske æg og en cremet og smuk rødbedehummus! 🥓🍳🌱 Perfekt til en sund og mættende frokost fyldt med smag og friskhed 😋

FROKOSTBOWL MED FACON, ÆG & RØDBEDEHUMMUS

Ingredienser Bowl

80 g. Hanegal Facon
Olivenolie
2 stk. Frugthavens Økologiske Æg
2 dl. Perlebyg
75 g. Feta
1 hf. Persille
Friske spirer

Ingredienser rødbedehummus

1 stk. Mellemstor bagt/kogt rødbede (ca. 200g)
1 ds. Kikærter
1 fed. Hvidløg
2 spsk. Tahin
2 tsk. Fintrevet peberrod (kan udlades)
1 tsk. Spidskommen
0.5 stk. Citron (saft + skal heraf)
2 spsk. Olivenolie
Salt og peber
Vand

Sådan gør du

Fremgangsmåde rødbedehummus
1
Blend alle ingredienserne sammen til en lækker og cremet hummus. Tilføj evt. lidt koldt vand hvis det er nødvendigt.
2
Smag til med salt og peber.
Fremgangsmåde bowl
1
Kog dine perlebyg efter anvisningen på pakken.
2
Kog æggene efter hvordan du ønsker dem.
3
Steg Facon i lidt olivenolie på en pande, til det er sprødt og lækkert.
4
Hak feta og persille fint sammen på et skærebræt.
5
Skær æblet ud i tynde skiver eller små tern.
6
Saml din bowl: Start med perlebyg og top derefter med de øvrige ingredienser.

Tips & forslag

#1
👉 Tip: Lav din rødbedehummus og kog dine perlebyg på forhånd, så er frokosten klar på ingen tid!

Andre opskrifter fra Hanegal

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST

ÆGGESALAT M. FACON

Filodejstærte m. Facon & spinat