PIZZAWRAP M. PEPPERONI & CÆSARSALAT
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser |
||
| 80 | g. | Hanegal Pepperoni |
| 4 | stk. | Tortillas |
| 1.5 | dl. | Pizzasauce |
| 140 | g. | Mozarella |
Cæsarsalat |
||
| 2 | stk. | Hjertesalat |
| Parmesan (revet/flager) - mængde efter smag | ||
Dressing |
||
| 3 | spsk. | Græsk yoghurt eller skyr |
| 3 | spsk. | Parmesan (revet fint) |
| 1 | tsk. | Dijonsennep |
| 1 | tsk. | Engelsk sauce |
| 1 | fed. | Hvidløg (presset) |
| Citronsaft efter smag | ||
| Salt og peber | ||
Rugbrødscroutoner |
||
| 3 | skiver. | Rugbrød (skåret i små tern) |
| Olivenolie | ||
| Salt | ||