En lækker og rustik ovnret, hvor smørbagte croissanter forvandles til en lækker og fyldig brunchfavorit med vores økologiske skiveskåret oksespegepølse, aromatisk rosmarin og smeltet mozzarella. Perfekt til weekendbordet når familien skal forkæles ☀️🫶

BAGT CROISSANTFAD M. OKSESPEGEPØLSE & ROSMARIN

8 stk. Croissanter
70 g. Hanegal Oksespegepølse i skriver
3 stk. Æg
1 dl. Mælk el. fløde
1 tsk. Salt
Friskkværnet sort peber
1 spsk. Frisk rosmarin (finthakket) + ekstra til topping
100 g. Revet mozarella

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180°C (alm. ovn).
2
Skær hver croissant i tre stykker og læg dem til side.
3
Pisk æggene sammen med mælk, salt, friskkværnet peber og finthakket rosmarin i en skål.
4
Vend croissantstykkerne forsigtigt i æggeblandingen, så de suger væsken uden at blive for gennemblødte. Læg dem derefter i et smurt ovnfast fad.
5
Del oksespegepølsen i halve stykker og fordel dem mellem croissantstykkerne i fadet. Drys med revet mozzarella på toppen.
6
Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, eller indtil osten er smeltet og gylden, og æggemassen er fast.
7
Top med ekstra rosmarin og server.

Andre opskrifter fra Hanegal

KARTOFFELMUFFINS M. MINI KYLLINGEPØLSER

Sommerbrunchbræt m. kyllingehaps

HJERTEFORMEDE KYLLINGEPØLSER M ÆG

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS