Prøv denne cremet og friske æggesalat med Frugthavens økologiske æg fra fritgående høner, der nyder frugt fra danske frugttræer, og vores facon – et plantebaserede alternativ til bacon med den helt rette saltede, røgede smag. En lækker kombination, der er ideel til både morgenmad og frokost! 😋✨
Servér æggesalaten på en skive ristet brød og evt. med en kop dampende varm kaffe/the til ☕
ÆGGESALAT M. FACON
| 80 | g. | Hanegal Facon |
| Olivenolie | ||
| 8 | stk. | Frugthavens Økologiske Æg |
| 1.5 | dl. | Græsk yoghurt |
| 1 | spsk. | Dijon sennep |
| 1 | stk. | Citron (saft heraf) |
| 3 | Stænger bladselleri (finthakket) | |
| 0.5 | stk. | Æble (i små tern) |
| 1 | bundt. | Dild (finthakket) |
| 1 | bundt. | Purløg (finthakket) |
| Salt og peber |
Sådan gør du
1
Kog æggene i ca. 9 minutter og lad dem derefter køle af i koldt vand.
2
Steg Facon sprødt på en pande i lidt olivenolie.
3
Pil og hak æggene. Kom dem i en skål med de øvrige ingredienser (gem evt. lidt Facon og krydderurter til pynt). Smag til med citronsaft, salt og peber.
4
Server æggesalaten med ristet brød 🍞😋.
