Mangler du en hurtig og nem morgenmad? 🍽️ Prøv vores sprøde croissanter fyldt med skiveskåret økologisk oksespegepølse, frisk rucola og et lækkert spejlæg! 😍 Alt lavet med de bedste økologiske råvarer fra Hanegal og Danæg 🌱👌 Klar på kun 10 minutter ⏱️ – perfekt til weekendbrunch eller en travl hverdagsmorgen. Toppet op med god smag og gode ingredienser! Bestemt et must-try! 🙌

VAFFELCROISSANT M. OKSESPEGEPØLSE & SPEJLÆG

70 g. Hanegal oksespegepølse i skiver
2 stk. Økologiske æg fra Danæg
Olie/smør
2 stk. Croissanter
1 hf. Rucola
Purløg
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Varm en pande op med fedtstof. Slå æggene ud på panden og steg dem til hviden er fast.
2
Tænd for vaffeljernet.
3
Flæk croissanterne og fyld dem med oksespegepølse. Kom croissanterne i vaffeljernet og bag dem til de er blevet lækre sprøde.
4
Top med rucola og spejlæg og drys purløg, salt og peber over.
5
Servér med et smil 😃

Andre opskrifter fra Hanegal

BREAKFAST BAGEL m. ÆG, MILD SPEGEPØLSE & AVOCADO

BREAKFASTBOLLE M. ÆG, FACON & FLØDEOST

Æggemuffins m. mild spegepølse

SALTEDE FRENCH TOAST M. FACON