Små sprøde filodejsreder fyldt med tomat, vores økologiske og smagfulde oksespegepølse, smeltet ost og økologiske æg fra Danæg med en lækker flydende blomme. En enkel, men uimodståelig kombination 😍 Perfekt til både morgenmad og frokost! 🌿

Sprøde filodejsreder m. oksespegepølse, æg & tomat

4 skiver. Hanegal skiveskåret oksespegepølse
4 stk. Økologiske æg fra Danæg
4 stk. Filodejsplader
4 spsk. Olivenolie
1 stk. Stor tomat (i tynde skiver)
80 g. Revet mozarella

Til servering

Purløg (fintklippet)
Ærteskud (kan udelades)
Salt og peber

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 210 grader.
2
Del hver plade filodej i to lige store stykker på den korte led. Pensl den ene plade med olivenolie og læg den anden ovenpå. Pensl også denne med olie.
3
Læg en skive oksespegepølse på midten af dejen og en skive tomat ovenpå. Top med revet mozzarella. Saml nu dejen omkring fyldet til små reder, ved at trykke dejen sammen fra alle sider. Sørg for at der er en lille fordybning i midten til æg.
4
Læg filodejsrederne på en bageplade med bagepapir og slå æggene ud i midten af rederne. Sæt bagepladen i ovnen og lad dem bage i ca. 12 minutter til æggehviden har sat sig og filodejen er blevet flot gylden.
5
Servér rederne med salt og peber, purløg og ærteskud 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

FETAÆG M. SPINAT & WIENERPØLSER

FRENCH TOAST MUFFINS M. SNACKPØLSER & PERSILLE