Klassisk med et Twist: Nyd den klassiske French toast med et saltet twist 😋 🥓 🍞🌱. Disse saltede French toast med sprød facon og saftige rødløg er den perfekte start på dagen. En nem opskrift, der kombinerer det bedste fra både morgenmad og frokost og er klar på ingen tid. Disse saltede French toast er nemme at lave og fyldt med masser af smag 😍.

SALTEDE FRENCH TOAST M. FACON

30 g. Hanegal Facon
4 skiver. Brød
2 stk. Æg
1 dl. Mælk/plantemælk
0.5 stk. Rødløg (skåret i tynde, halve ringe)
3 spsk. Persille (finthakket)
Salt og peber
Smør/olivenolie til stegning

Sådan gør du

1
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og rør derefter persille, rødløg og Facon i.
2
Dyp brødskiverne i æggeblandingen (ikke for længe) på begge sider så de bliver bløde og hjælp løg og Facon op på brødet.
3
Kom smør eller olivenolie på en pande og steg brødene på begge sider ved middelvarme til de er gyldne.
4
Top med frisk persille og servér 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

FETAÆG M. SPINAT & WIENERPØLSER

FRENCH TOAST MUFFINS M. SNACKPØLSER & PERSILLE